Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLOGFORMATION

plogformation igen

känns inte som längesen

jag går här på vägen i livet

i ljuset av sanningen

man plogar sig söderut

när sommaren tagit slut

och kylan har drabbat vår småstad

den väller fram utan prut

 

en plogformation, som sagt

det känns i min hjärtetrakt

vi anpassar oss med tiden

till växlingens vapenmakt

och ängar förvarar jag

och solsken bevarar jag

som stjärnljus i perrys ficka

det spars till en regnig dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-08-11 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP