Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PORSLINSPOETER

ack nej

rör mig inte

då kan jag falla samman

ack nej

jag är inte

en mal som söker flamman

så skör

och så bräcklig

så akta, var försiktig

det är ju förskräckligt

vad jag är väldigt viktig

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-08-11 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! Visst är du viktig...alla är det!
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP