Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

billig nog

och du ligger där
med särade ben för det är
hett
men alla skrattar
du är billig nog




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP