Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOBBYN

lobbyn lobotomerar dig mentalt

för dig in på den bana den har valt

lobbyn robotiserar dig och sen

talar man vitt och brett om "mångfalden"

likriktningen

är lobbyns prio ett

när man skapar

en bra marionett

lobbyn jobbar

med manipulation

målmedvetet

men dock med diskretion

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-08-15 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har man fått den behandlingen så är man immun mot icke tillåtna intryck. Det finns de som blivit fysiskt lobotomerade för hjärnkontroll också.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP