Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

vill vidröra
Dina ord
smaka dessa
i min mun


..känna
smekningen
kittla i
halsgroppen..

när jag
utalar..


för likt en
skugga
av en själ

så varm..

värmer Du
ett fryset
hjärta..




~ netis ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-15 20:38



Bookmark and Share


  Zandor
vilken härlig start på min morron! tack!
2016-08-25

  Fem hjärtan VIP
Så vackert! Ja ord kan beröra alla sinnen!
2016-08-17

    Dan Myrbeck
Fint om ords betydelse.

(Ett härligt ord att uttala är
ägglikörmousse..)
2016-08-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
hög härlighetsånga i denna
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler