Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veta

inte vet väl jag
men visst känns det
inte vet väl jag
men tankar finns
inte vet väl jag
ord är också sköldar
inte vet väl jag
vem hände på vägen
vad vet väl jag




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-17 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin