Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden

de där stunderna man aldrig vill ska ta slut
är precis lika långa som de man aldrig ville skulle börja
tiden är osårbar
barfota på sommargrus, känslan från början av livet som trängs med förhoppningar och känslan av att allt tar slut
ett helt liv ifrån början
tiden river
tiden läker
tiden är skoningslös och rättvis
tiden är orättvis
tiden är allt vi har




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-17 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin