Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARAPLY

jag får inte plats

under något paraply

det är inget nytt

och jag föredrar att fly

har du hört ett huvud

som hela tiden stör?

det är ett av dem

som har sittplats innanför

 

 

vill du sitta solo

när du ska åka buss?

fylla öronen

med en varsin bomullstuss?

blir du trött av regnet

och din metabolism?

huvudsaken är

att man undviker en schism

******************************

kräv en pladderfri zon

i vår dimension

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 851 gånger
Publicerad 2016-08-17 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktiga tankar du tar upp här!
2016-08-19

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..

Ibland vill man bara ensam existera,
ibland med andra interagera.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP