Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKTIG SMÄLL

det kan kännas som om alla är fria utom jag

när jag straffas fast jag aldrig har brutit mot er lag

det kan kännas som om alla är glada just i kväll

att det bara är just jag som åkt på en riktig smäll

 

det kan kännas som om ni målat in mig i en vrå

där jag är en parentes som ska sitta och se på

det kan kännas som om jag blivit petad ur ert "lag"

det känns ändå som om jag känner tacksamhet i dag

 

 

LARZ GUSTAFSON 17-18/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-08-18 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten slutar positivt bra!
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP