Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild av konstverk under utveckling en process som pågår just nu


GALLERI MOVITZ

 

Kulturveckans utbud på Galleri Movitz

 

den smala vägen går framåt 

mot en enskild korsning här

 

i en strid ström av tankar

placeras du främst av alla

 

vindseglet kroppen dig bär

in mot en realistisk ståndpunkt

 

den som viker sig av trycket böjs

mot den mark som slukar kroppen

 

järnet stålet hamras formas varmt

keramikens mjukhet bränns hård

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-18 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP