Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stulna

jag stjäl orden och gör dem till mina
repeterar och upprepar för mig själv
otvunget, skuldfritt
jag tappade bort dem under en lång tid
någon stal dem från mig eller så lät jag dem bli stulna
jag vet att jag inte gav bort dem, jag gav dem inte till någon
jag tänker på
alla som har sagt de orden innan mig, till andra, till varandra
till dig, till mig
de var sanna då
för mig så är det sant nu
de stulna orden är mina igen
jag behåller dem och lånar ut dem till dig
vi kan dela dem
orden
jag
älskar
dig




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 128 gånger
Publicerad 2016-08-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin