Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippa ner

klippa ner och ansa
kanske ympa en smula
flera livsformer
på samma stam
ju mer du klipper och ansar
desto starkare stam
det är något
att tänka på




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2016-08-19 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP