Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... i en herdestund !


Jag, som hans gener smorde ...


Tyngder lossnar från Själen,
- i den jag lättnad känner.
Kanske, blir jag hel, igen --
å synderna som bränner
i hela min Existens ---
blir -till slut- mina vänner !

De stöttar mig å låter
mig njuta å må ok !
Det öga som ej gråter, -
saknar anledning, så säg !?
Å, får jag Kärlek, åter,
skulle det -stort- glädja mig !

Jag fann -- i Villervallan, -
mitt barn är -- min fiende!
Som en beväpnad Allan,
kollar han det Kommande,
vill liksom slita gallan --
ur mig, - sadistiskt leende !!!

Svider i det som borde
varit en moders misskund.
Jag, som hans gener smorde,
en gång, i en herdestund !
Vet ej om rätt jag gjorde, -
lät ungen gå! Likt en hund!!

Han kunde blivit en man, -
en Son att va´ stolt över!
En högrest å fri å sann,
vars hjärta för Fred glöder..
Undrar, vad hans Ande fann --
när Aborten var över ?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-21 02:32



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande ord....
2016-08-21

  objekt3
Denna dikten är hemsk fan
Bli kompis med syndaren och kriget med min son?

https://www.youtube.com/watch?v=UHUJG1ISDpY

2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf