Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marlboromannen

Mina vänner

likt cigaretter mellan mina fingrar

konsumeras bit för bit

glödande 

gnistrande

bit för bit

fimpar

tar nästa

Har du en?

Bara på fest.

Kanske värt en förändring

kanske är jag ett svin.

Hursomhelst

Funkar bäst med vin.




Fri vers av Attila
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-21 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila