Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förgäves för dem !


Många vill :


Många vill: ha min hängivna
Kärlek till, - å uppskattning
av just dem, personligen !

Det fula i kråksången är, - att
DE -i sin tur- EJ älskar MIG !

De vill göra mig ledsen!
Upplägget är att jag ska
råka ut för deras Strul å
kåta Bedrägeri! Den
Perfekta Otukten vill
de visa upp inför mig !!!

Jag är deras lilla minsta
gemensamma nämnare!
De interagerar så gott med
varann, då de -gemensamt-

TRACKASSERAR MIG !!!

Satan har alltid ridit på
Kulmen av denna suspekta
Sammansvärjning.............!!

Undra på, jag ej älskar henne!

Men, det massiva hatet å
antipatin från Omvärlden,
har gjort mig stark ! Vill, nu,
göra livet surt -- för 'Ormen',
Maria Magdalena, (bl.a. namn)!

Är inte rädd !! Blir ej Blåst !!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-21 14:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Motgångar som inte knäcker oss gör oss starka...stå på dig...
2016-08-27

  KattenKin VIP
Lite som en religiös besvärjelse, fast av privat natur, eller själslig rådbråkning.
2016-08-23

    ej medlem längre
Vissa människor älskar att mobba andra. Bra att motgångarna stärker dig! Många skulle kanske krossas men du är envis som inte ger upp! Bra gjort!
2016-08-21

  Anya VIP
En text där jag känner att diktarjaget tvivlar och inte känner tillit till vissa människor. Texten smärtar att läsa.
2016-08-21

    Jag är fan större än Sartre
Säregen text. Spännande på något märkligt vis.
2016-08-21

  överlevaren VIP
Besvärlig sist, men du reder det!
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf