Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros

vem sade,
jag ska flyga

berättelsen om Ikaros till trots
utan vingar av fjädrar och vax
med löfte om katastrof och solens ilska

vem vågade
vardagens fängslande bojor till trots
när marken lockat andra till stiltje
lockade höjdens okända utsikter mer.

vem bar Ikaros drömmar och gjorde dem till sina när han inte längre fanns




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin