Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÄRGGLAD SVANS

som en färgglad svans

på en pappersdrake

flög ungdomsåren förbi

och från puff och framåt

tog sig denne krake

fram till det som sen skulle bli

som en färglagd vinge

på en papperssvala

som ett gulnat fotografi

från noll och till femtiofem på skalan

och från lek till dagdriveri

 

 

jag har tampats med

dessa mina nerver

jag har ofta brottat mig trött

jag har uttömt alla

min själs reserver

drömt i vitt och även i rött

under år som flammat

med bål som falnat

har jag diktat fjärran ifrån

jag är en av dem

som har kallats galna

men med rymd uti min chanson

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/8 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-08-25 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande rim och textinnehåll i denna. Bilden var extra fin Larz!
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP