Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Så tyst blir huset
när du reser bort ett tag
mina tankar hörs

stanna där ännu en dag
jag vill hinna till längtan




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-25 16:04



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Längtan i ett skönt perspektiv. Fint.
2016-08-26

  Goraxy 89 Orion VIP
KANONBRA ! Låt dina tankar höras - Du hinner med längtanståget - Ingen brådska :)
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP