Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus genom glas

ljus genom glas
reflekterar och kröker
fragment och strukturer
oron över att inte längre beröra
och oron över att inte längre bli berörd
att inte behöva eller att vara behövd
att minnas dagen då alla minnen tog slut
och återgick till det som var vi innan oss
varför är jag så rädd för tårar?
nu när känslorna växt ut igen




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-29 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin