Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Solstrale…


JAG TAR DINA ORD PÅ ALLVAR

 

höstsolen skiner på mig

värmen kramar mig hel

färgprakten når sinnena

inre frid och glädje känns 

 

livet återtar sin vardag

lugna lunken springer nu

tiden dras samman igen

cirkeln sluts i öppet fönster




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-30 17:11



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat
2016-08-31

  Fem hjärtan VIP
En fin dikt som andas harmoni!
2016-08-30

    Dan Myrbeck
Fina reflektioner!
2016-08-30

  Marianne Räf
En fin dikt, som andas lugn å frid,
inför Alltings återstod. KRAM !
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP