Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ORDEN PÅ JORDEN

 

låt orden nå våra kroppar

liksom regnets droppar

strila ned i våra sinnen

fylla oss med minnen

 

ge oss bröd ge oss hunger 

en hunger efter mer sjunger

ge oss sötma ge oss törst

när vi är små ge oss störst

 

om än för en kort sekund

ge oss en hänförelsens lund

ge oss förundran över orden

kärlek istället för hat på jorden

 

välj dem med omsorg eller avstå

skriv rista eller in i stenen dem slå

ord kan förstöra eller oss alla förgöra

ord kan ge oss styrka att lyssna och höra

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-31 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP