Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som i en dröm



jag väntade dig inatt
som i en dröm

du lovade
ge mig en puss
som i en dröm

jag lovade mig själv
att inte somna

~~~

vaknade ensam
tänkte
var tog min dröm vägen


känns kallt

dax släppa Dig nu
kanske...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-01 06:44



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Kanske är det så.. Du fångar känslan fint här..!
2016-09-03

  Carl Mikael Fäldt
Drömmar skall beaktas noga!

Viktig text detta!
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Berörandebra berättat.
2016-09-01

    ej medlem längre
Söt!
2016-09-01

  Maria Sundelin VIP
Vissa drömmar vill man inte vakna upp från
Kramar
2016-09-01

  Zandor
förmodligen...
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler