Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYTOLOGIN

mytologin

klackarna mot kullersten

valsernas vin

samma story, samma scen

filosofin

verkar enkel men är tom

teologin

inte var mans egendom

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-09-01 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP