Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mr_Solstråle och Solstrale….


DETTA ÄR KÄRLEK

 

du håller mig kramar bort all sorg

smälter ned all min smärta till guld

i din famn smeks tårarna sakta bort

kvar blir diamantkristallernas stoft

 

du uppväcker mig sakta ur sömnen

viskar mitt eget namn som jag glömt

du visar mig vem jag är här och nu

berättar jag är vacker fin så underbar

 

jag smeker din mjuka lena kind som är varm

känner din pulserande livsenergi strömma

möter dina våndor förvandlar dem till lycka

ger dig upprättelsens magiska krafters ro

 

jag kan se att du för mig har så mycket kärlek

låter dig stiga in i min trädgårds hemlighet

tar emot dig med öppen famn varje fredag

för när vi möts har vi verkligen varandras nu

 

vi är ett enda sinne som vidrör verkligheten

våra inre kärlesväsens tvillingsjälar vibrerar

i en samklangs harmoni som ljuder vällustigt

rummet fylls av våra synkroniserade andetag

 

rytmen slår med sin dragningskraft i hjärtats förmak

förvandlar oss till en enda kosmisk dansande nebulosa

virvlar vi bland stjärnstoftens gnistrande skönhets ljus

kraften pånyttföder oss vidmakthåller den kärlek vi fått

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-01 10:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Verkar som kärlek med betyget 11 på en skala från 1-10! Bara att Gratulera!
2016-09-01

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Upplever samma känsla.Önskar att all fick
uppleva samma känsla i nuet. TBG.
2016-09-01

  överlevaren VIP
Hjärtevarm dikt...härligt!
2016-09-01

    ej medlem längre
Vackert vackert...Tack.
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP