Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag att på en parksoffa och plötsligt vällde det fram skolbarn i kolonner.


TÖM HELA BRYNÄS PÅ BARN

töm hela brynäs på barn

alla ska ner på stan

en evakueringsplan?

töm hela brynäs på barn

 

 

disciplinerat och strikt

som en larz gustafsson-dikt

flockarna tågar förbi

när brynäs barn gör sorti

 

 

vad är det som är på gång?

varför skrev jag denna sång?

sitter här som stadens skarn

brynäs ska tömmas på barn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-09-02 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint rimmat om din iakttagelse - varför brynäs alla barn evakuerades.

2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP