Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GARDINENS SKIMMER

 

kunde jag

då skulle jag

gömma mig

i din skugga

för att få

bli solen




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-03 16:37



Bookmark and Share


  M.Eta
Annorlunda men rolig tanke!
2016-09-05

  Fem hjärtan VIP
Intressant och mycket fin text !
2016-09-04

    ej medlem längre
Spännande, kärnfullt och väldigt lyriskt!! En bra paradox, för solen gömmer sig ju inte i skuggan. Titeln gör det extra intressant. :-)
2016-09-03

    ej medlem längre
Du kikar. Vill inte synas men hålla din vän varm för att visa att du finns.

Du är, min vän. Du är saknad, längtad, älskad. Vet ändå att du finns där i skuggan av vad jag, vad vi berättar.

Du syns..du är älskad Du håller mig varm


2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP