Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIND SKALL STORMA

 

marken skall

liksom vattnet

luften strida

med resurserna 

 

skakas samman

blandas ihop

separeras evigt

fördelas molekylärt

 

tills dagens rand

månen vaknar

solen somnar om

himlen öppnas

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-04 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP