Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEJ, VALERIE

hej, valerie

välkommen till mitt galleri

här är jag fri

här råder antianarki

jag såg dig gå

glad att du inte gick förbi

jag kämpar på

välkommen till mitt galleri

 

 

hej, valerie

besök min lilla industri

säg "oui", säg "si"

säg "det är svårt att låta bli..."

här är en dikt

jag skrev rätt snabbt

med havsutsikt

kom, låt oss äta bacon

och eggs benedict

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-09-04 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
;D Smaklig måltid! Trevligt skrivet!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP