Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftslott

det som äter och förtär
river och skuggar
ett luftslott

något som gick sönder och något annat som aldrig blev helt
- Slit mig i stycken så att jag vet att jag lever
det som skulle vara resten av livet, blev resterna av ett liv

för det som äter och förtär
river och skuggar
är ett luftslott där syret tar slut




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-05 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin