Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VART HAR DU VARIT

 

stegens avslöjanden

tunga stamp förtvivlar

vart har du varit ljus

när du falnar i mörker




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-05 10:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om hur det kan kännas!

Du både skriver och målar bra.
2016-09-05

  Marianne Räf
Man känner känslan, du så fint målar
med ord. Akvarellen också mkt fin !
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP