Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRASILIA

ett fylligt, mustigt doftstråk

och tretton grader plus

september talar sitt språk

ett grönskans exodus

en del vill hålla fast vid

den tid som tagit slut

de går i sommarkläder

de gånger de går ut

 

 

brasiliens gator brusar

en statskupp har begåtts

nu jublar kapitalet

för deras mål har nåtts

brasilien i september

en värme tung av sorg

jag sörjer här i sverige

invid ett rådhustorg

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-09-05 13:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Brasiliens president blev oskyldigt anklagad för ekonomiska oegentligheter och avsatt.
Det är en statskupp. Inget annat.
Det är inte svårt att räkna ut vilken främmande makt som ligger bakom.
Man tål inte en progressiv utveckling i Latinamerika.
2016-09-05

    ej medlem längre
Här är fortfarande sommarvärme, soligt och skönt...

Är inte detta sådant som måste hända sista tiden? Som det står om i Upp. ska ske?
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP