Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORS & TVÄRS

jag är på tvärs med mitt kors

det skapar konfrontation

det här är inte reform

det är en revolution

det här kan inte förenas

med er filantropi

med psykoterapi

eller någon filosofi

 

 

den kollisionskurs jag valt

är ingen kyrklig doktrin

och inte alls liberal

som judasteologin

förvandling kommer till stånd

för uppåtagerande

här behövs ingen james bond

bara sunt missionerande

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-09-05 13:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt och rimligt skaldat.
2016-09-05

    ej medlem längre
Det är väl inte utan orsak satanisternas symbol är det brutna korset.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP