Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUSINESS - haiku

Moln stapelvara

på klarblå himmelshylla

säljes på rea




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-07 17:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, jag hörde att SMHI behövde få in lite extra pengar. Men väderguden blev tydligen sur och såg till att molnen försvann innan de hann att säljas.

Det rörde sig om stackmoln...
2016-09-08

  ULJO
Den var bra den
2016-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
vilket fynd - vill ha!!! - haha -
kul haiku
2016-09-07

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Allt för att förlänga sommaren men en liten molntapp kan få finnas kvar på
nedersta hyllan. TBG.
2016-09-07

    ej medlem längre
En fin liten haiku, rolig också.
2016-09-07

  Marianne Räf
Ha ha, skön haiku !
2016-09-07

    ej medlem längre
Höstens hänsynslösa härjande....
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP