Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRID DINA ORD SOM FRÖN

 

sprid dina ord som frön

sök upp den goda jorden

förvandla dig till en plog

plöj mellanrummens mylla

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-05 16:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så härlig uppmaning till att skriva poesi.
2016-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Trevlig bild!
2016-09-05

  Larz Gustafsson VIP
"Det såningsmannen sår är Ordet", sade Jesus.
2016-09-05

  Eva Helene VIP
Jaa, fint!
2016-09-05

  ULJO
Fint tänkt
2016-09-05

    Dan Myrbeck
Bra uppmaning!
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP