Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU

varje bokstav ristat i ett ord

just i detta nu kommer att bli

det nu som framtidens läsare

uppfattar just som sitt nu i nuet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-08 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket filosofiskt och en ljuv text! Tänker att nu alltid är framtiden!
2016-09-08

  Öknens Ros VIP
så är det..
2016-09-08

  Marianne Räf
All din framtid utifrån ditt nu...-
Trevlig slutsats, tycker jag !
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP