Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVART SOM NATTEN

 

han rider på vågor

vågor av tidsrymder

som komprimerats

till en brusande fors

 

jag blir svart 

svart som natten

i mitt inre

sinnes rum

 

vid tanken på

den man som

bryter samman

det vackraste

 

svärtan svärtar

skriket strider

vrålar manar

stoppa våldet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-08 10:31



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tung och bra!
2016-09-08

    ej medlem längre
starka rader, mycket...
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP