Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargtimmen

tankarna som fyller hela natten
de som rymmer hela livet
allt som ännu inte har hänt och precis hur det hände
jag hör inte längre mina tankar
bara puls
svart är inte längre en färg utan en sanning
kroppen känns inte längre rak
allt jag vet med säkerhet som sant under dagen
sviktar
det sjuka ylar i vargtimmen
jag matar min växande flock




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-08 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin