Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter sommaren

efter sommaren
solblekt passion
vad lämnade vi där på våren
och vad tog vi med oss på vägen
den förväntan som vi kände inför
byttes mot längtan till platser som vi aldrig har besökt
från ett krig till ett annat
med ord och tystnad som vapen
speglar oss i varandra
avvaktar
en ny kolumn
från en kolumn till två
ett streck i statistiken
det känns som att det blev dags att åka för den som ska gå




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-08 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin