Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORTSÄTTNING (UPPLÖSNING)

bättre än förväntat

med facit i min hand

sitter jag och präntar

på en andrahand

Herren, som är god

och alltid vill mig väl

Han har ordnat allt och

vederkvickt min själ

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/0 2016

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-09-08 13:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP

Tusen tack.
Ja, jag jobbade själv på Erikshjälpen.
Men anledningen till att jag var på Biståndsgruppen denna kväll var ett möte om Västsahara.
En västsaharisk kvinna höll föredrag,
2016-09-08

    ej medlem längre
Bra med dessa second handbutiker som använder överskottet till dem som behöver...
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP