Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLLA FRAM

här väller det fram energi

här dräller det av svärmeri

på kungsbron en skön molnfri dag

nu skulle det säkert bli drag

som vi sa när vi vällde fram

sen blev leken mer allvarsam

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-09-08 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som det kan bli...kort och tänkvärt! Fint!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP