Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I FÖRBUND

jag har ingenting att skryta med

och ingenting att ge

allt som jag har konstruerat är

förlegat och passé

jag har ingenting som smäller högt

inte någon trumf på hand

men jag äger frid med Frälsaren

som har skapat hav och land

 

 

jag vill inte alls berömma mig

det är ingenting jag gjort

fast jag ville bli en kultfigur

blev jag aldrig något stort

här finns inget alls att skylta med

inget vackert, kulturellt

men jag står i blodsförbund med Gud

Han som sydde detta tält

 

 

och vi är som beduiner här

vi drar vidare en gång

jordevistelsen är temporär

om än omgärdad med sång

Överhereden leder oss till

gröna ängar hemmavid

för vi äger tro på Fridsfursten

Han som ger oss himmelsk frid

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2016-09-09 14:25



Bookmark and Share


  objekt3
jättefindikt, du är definitivt KULT -
och även bra rimmat, uppskattade att läsa
2016-09-10

    ej medlem längre
Det största har du ändå vunnit som är mera värt än jordens rikedomar och som du aldrig behöver ångra!
Mycket fint!
2016-09-09

    ej medlem längre
Vackert rimmat till ditt budskap!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP