Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR DET INTE KÄRLEK, SÄG?

 

Orden

springer runt

som ystra föl

i en solig hage

 

pratar i munnen

på varandra

alla minnen vädras

och ventileras

 

sorg som gör ont

i magen

glädje som bomull

kring hjärtat

 

längtans lust

som parkerat

i kropp och själ

för att stanna

 

är det inte kärlek, säg?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-14 17:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbar text fylld av glädje och kärlek..!
2016-09-16

    Dan Myrbeck
Ord finns för allt!
2016-09-16

  ResenärGenomLivet
Skön känsla...
2016-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det kärlek!
2016-09-14

    ej medlem längre
det är absolut säkert Kärlek! härligt...
2016-09-14

  ULJO
Precis
2016-09-14

    ej medlem längre
När kärleken lever är det härligt att leva!
2016-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Gröna små äpplen...
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP