Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRUL - tanka

Kort i bankomat

mysko budskap på skärmen

ut kom ingenting

pengar dragna på konto

återfås mot beskrivning




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-10 16:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Pank trots bank
ger banktrots.
2016-09-12

  Blomma-Stjärna VIP
förfärligt för kortinsättaren
och oärligt, oansvarigt från bank
eller om det är någon som hackat sig in?
- inte kul strul
men bra tanka!
2016-09-11

  ResenärGenomLivet
Usch då...inte roligt...men en bra tanka...
2016-09-10

    Sefarge VIP
Ibland kan ingenting
vara bättre än påhittad
skuld från en Bank !
För att tillfredställa
sig själv och sina
Aktieägare och så
att i slutändan
Vd.n. Kan få några
Miljoner ..€ i provision
I tröst och därmed
alla bli nöjda och glada
Utom förloraren.
Som inte har någon talan
-Hen får skylla sig själv!
Så fungerar Marknaden
För tillfället!
:)


2016-09-10

    ej medlem längre
Dagens teknik bjuder på överraskningar!
2016-09-10

  Poeten Salvador VIP
Humor!!!
2016-09-10

    ej medlem längre
:)))))) mycket kul tanka mycket...
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP