Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LARZ "LOKET LEVER" GUSTAFSSON POSERAR.


DRÖMMEN OM ETT BILFRITT CITY

drömmen om ett bilfritt city

ska aldrig dö

drömmen om ett bilfritt city

och en ren miljö

irritationsmomenten

är många här

bilarna här i centrum

är till besvär

 

 

drömmen om ett bilfritt city

för att bilar stör

drömmen om ett bilfritt city

som aldrig dör

drömmar kan man aldrig stoppa

de flyger fritt

låt oss få leva bilfritt

i stadens mitt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/9 2016

FOTO: TONY ERIKSSONDisplaying thumbnail_IMG_1257 Tony Eriksson.jpg




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-09-10 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja leve spårvagnen...och andra fortskaffningsmedel...tänk inga bilar som fyller våra lungor med avgaser!
2016-09-11

  objekt3
Hoppas drömmarna får flyga fram på kommunala cyklar med möjlighet till stödhjul och tandem. Ner med bilen - länge leve spårvagnen!
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP