Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄND PLATTA HUSMORSTIPS

vi står där och gnider

kämpar skrubbar bort

all den brända mjölken

 

farmor stiger in i köket

tar fram bikarbonat och

ättika balandar direkt på

 

plattan skiner som ny igen

farmor påpekar högmodigt

att utan henne fungerar inget




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-10 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP