Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEVER ETT LIV

 

 

lövet lever ett liv

flyktigt och kort

ändå för ett löv

är det mycket stort




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-10 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jomen. så är det...fin ristat...
2016-09-11

  Karina"Kia"
Löv it! ;-))

Livets flykt mot annan tid och ömsint vackert..precis som ett löv visste allt!

2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP