Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ekot


Den jag väntat på

Känt dig komma
här intill

Att sluta mina ögon
känna ekot av Du
den jag väntat på

Du mitt öde
finns kvar
den jag väntat på

Jag tids nog såg i din blick
när jag betraktat

Längtat

Värmen stillar
den jag väntar på
känns även nu

Är Du den jag väntar på?




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 527 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-09-11 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket känslor i denna! :)
2017-01-02

  Janina Kaminska
Väldigt mycket känsla, fina formuleringar.
2016-10-19

    Birgersdotter VIP
Så vackert skrivet
2016-10-10

  Lars Hedlin
Känns långt in i själen..BRAVO :)
2016-10-06

  överlevaren VIP
Känslosamt ordat!
2016-10-03

  Fem hjärtan VIP
Så fint skaldat.. ! Längtan som ett eko ..En fantastisk och gripande metafor..!
2016-09-16

  Peter G VIP
En härlig och klurig text som i första läsningen kan verka helt självklar, en dikt om längtan och kärlek, men så är det det där ekot som ställer till det lite och får mig undra om det är så enkelt!?

jaja dags att sluta svamla och trycka på applådknappen strax!

tack för fin läsning!


2016-09-14

  lila fjäderblomman VIP
Härligt pirrande förväntan i nuets väntan. Samtidigt ekar en större fråga inom.. som vi alla känner igen. " Är du den jag väntar på? "
Fint sammanflätat!
2016-09-14

  ULJO
Så fint
2016-09-14

    Dan Myrbeck
Bra om väntan och förväntan
på "Den Rätta".
2016-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att vänta på den rätta Du!
Endast tiden kan bekräfta om det är den rätte eller inte.
2016-09-12

  Anya VIP
Fin frågeställning. Jaa hur vet man att denna "DU" verkligen är den man väntat på? Kan man någonsin vara säker. först med blicken i backspegeln vet man säkert...tänker jag.
2016-09-11

    ej medlem längre
De två första stroferna är så lyriska! ekot av Du... ömsint, glittrande.
tycker mycket om
"Värmen stillar
den jag väntar på
känns även nu"
dessa tre rader är spännande, man vet inte riktigt om objektet för väntan, verkligen har uppenbarat sig...
sista raden är en vacker fråga, sökandet efter det rätta...
2016-09-11

    ej medlem längre
Vackert och berörande om väntan!
2016-09-11

  aol
Rap vackert berörande skaldat
2016-09-11

    ej medlem längre
Ett underbart efterlängtat eko som går rätt in i hjärtat att få läsa.
2016-09-11

  Quasimodo
Mycket vänta och längtan i denna känsla du förmedlar!
2016-09-11

  Nils-Robert
En så fin text om väntan. Något vi alla upplevt. Att hoppas så innerligt att den rätta är där när vi kommer. Rart skaldat.
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"