Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker


Natthimmel

En natt kan vara fylld av frustande kärlek med många omfamningar
men den kan också vara mörker saknad längtan
längtan som ej blir uppfylld
att inte få känna den där personen nära doften lyckan
mörkret osäkerheten att var detta bara en underbar upplevelse
kommer den att återkomma eller var det en dröm


Alprosen




Prosa (Roman) av Alprosen
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-11 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen