Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

Du underbara värld
tänker på vad vi har det bra i detta land
hur förnöjda vi bör vara
se hur det är i stora delar av världen
krig och flykt för att man ej kan leva bland ruinerna
förföljelse för att man har en annan livssyn eller tro
i vårat land är dom flesta trygga barn växer upp och känner inget hot
men det är så många som har åsikter att det ej är nog med detta vad är det man vill ha( rikedom är inte alltid en lösning)
ibland undrar jag om man ej kan ta in hur det är och vad bra vi har det
känner stark sympati för alla som har det svårt
tänk att vara tvungen att utstå denna flykt med alla rädslor den för med sig hur framtiden skall bli alla nära kära man var tvungen att lämna i krigets skuggor.

Alprosen




Övriga genrer av Alprosen
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-09-11 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen