Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRIDEN

striden är inte min egen

den handlar inte om mig

segern är inte min seger

segern är avhängig Dig

lidandets kalk har Du druckit

burit det tyngsta av ok

och Du bar även all smälek

ser jag i Böckernas Bok

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-09-11 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP